DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

9

20% rabatt på weekends och jullovet hos Quality Hotel

Boka en barnvänlig hotellupplevelse! 👨‍👩‍👧‍👦

När du väljer att bo på Quality Hotel får du inte bara en bekväm och trevlig vistelse, du får också en hel upplevelse för hela familjen. 🏨👨‍👩‍👧‍👦 Deras hotell är designade med familjen i åtanke, och välkomnar särskilt sinaa yngsta gäster med öppna armar.

Boka med 20% rabatt

Nu har du chansen att göra ett riktigt fynd innan du planerar din nästa weekend eller jullov! Boka rum med hela 20% rabatt på Quality Hotel. Erbjudandet gäller under jullovet (18/12-7/1) samt alla helger fram till den 4 mars 2024. Se till att boka senast den 12 november!

Barnens får ett kostnadsfritt välkomstkit

Barnen är alltid hedersgäster hos Quality Hotel, och de gör allt för att de ska känna sig extra speciella. Därför får varje barn som checkar in ett välkomstkit från självaste Lollo & Bernie. Det är startskottet på en minnesvärd vistelse som barnen kommer att älska. ❤️

Upplevelser för alla

Quality Hotel finns i både stadskärnan och i små lugna städer, samt vid startsträckan till spektakulära naturupplevelser. Oavsett om du drömmer om att bestiga nya bergstoppar, utforska skärgården eller besöka släkten så har Quality Hotel det perfekta läget för dig. Deras hotell är spridda över hela Norge och Sverige, så du väljer din egen utgångspunkt för äventyret.

 

Quality Hotel är det självklara valet för dig som söker en familjevänlig och prisvärd hotellupplevelse! 🌟👨‍👩‍👧‍👦

Gäller för boendeperiod: 9 nov 2023 - 4 mar 2024
Kan bokas: 7 nov 2023 - 12 nov 2023
Specifikt för detta erbjudande: Gäller alla Quality Hotel™ i Sverige och Norge. Gäller helger (torsdag-måndag), samt alla dagar under jullovet (18/12-7/1).

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

8 månad, 15 dagar, 3 timmar, 22 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick