DealGuru - Just nu 10991 deals och rabatter

By popularity score

Strawberry

Strawberry

25

 deals just nu

Hotellkedjan Strawberry – En söt plats för drömmar Strawberry Hotels är mer än bara en hotellkedja – det är...Visa mer
Erbjudande på en hotellweekend

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Vad är Strawberry?

Strawberry, som tidigare hette Nordic Choice Hotels, lanserades den 22 maj 2023 och är en skandinavisk hotellkedja som äger och driver ett antal olika hotell i Norden. Det är ett av de största hotellbolagen med över 200 hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. 

Strawberry erbjuder ett brett utbud av boenden för olika typer av resenärer, allt från budget till lyx. Med fler än 225 hotell, caféer, restauranger, barer och spa kommer du att hitta en upplevelse som passar just dig!

Varför har Nordic Choice Hotels bytt namn?

Förändringen av namnet från Nordic Choice Hotels till Strawberry är en del av företagets strävan efter att utveckla och förnya sin identitet. Namnbytet återspeglar deras ambition på att skapa en mer unik och minnesvärd upplevelse för dig som gäst.<

Vad händer med Nordic Choice Club och mina poäng?

Lojalitetsklubben kommer att finnas kvar och du som medlem kommer att tillgång till Strawberrys egna hotell och produkter samt Strawberrys samarbetspartners utbud av tjänster och produkter. Som medlem får du alltid 5-15% rabatt på ordinarie pris för hotellrum med frukost, gratis kaffe och förtur på kampanjer.

En av fördelarna är att du kan använda dina bonuspoäng på Preferred Hotels för att boka boende på något av deras 650 unika hotell över hela världen.

Förutom de fantastiska hotellförmånerna kan du också se fram emot exklusiv tillgång till konserter och evenemang över hela Norden genom deras samarbete med Live Nation. Du får förtur till biljetter och möjligheten att uppleva spännande liveframträdanden och evenemang.

Kommer det att finnas några förändringar i tjänsterna och faciliteterna som erbjuds?

Strawberry kommer att fortsätta erbjuda samma höga standard av tjänster och faciliteter som tidigare. Gästernas komfort och välbefinnande förblir högsta prioritet, och de kan fortsätta förvänta sig enastående service, bekväma rum och ett brett utbud av bekvämligheter.

Vad kommer att hända med befintliga bokningar hos Nordic Choice Hotels?

Alla befintliga bokningar hos Nordic Choice Hotels kommer att överföras till Strawberry utan några ändringar eller problem. Du som gäst behöver inte göra något ytterligare, och din bokning kommer att förbli giltig enligt de tidigare villkoren.

Vilka varumärken ingår i Strawberry?

I hotellkedjan ingår Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection.

Var kan jag få mer information om Strawberry?

Du kan besöka Strawberrys officiella webbplats för att få mer information om deras hotell, tjänster, bokningar och aktuella nyheter. Du kan också kontakta deras kundtjänst för att få svar på specifika frågor eller för att få ytterligare information

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick