DealGuru - Just nu 10991 deals och rabatter

Integritetspolicy

Integritetspolicy

DealGuru är en svensk hemsida som erbjuder medlemmarna personligt anpassade erbjudanden. Vi värnar om din integritet och vi är angelägna om att skydda och säkerställa säkerheten för dina personuppgifter.

Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår hemsida och när du blir medlem hos oss. Genom att besöka vår hemsida och/eller bli medlem accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina personuppgifter enligt denna policy.

Information som samlas in:

När du blir medlem hos oss kommer vi att samla in viss personlig information från dig, såsom ditt namn, e-postadress, postadress och telefonnummer. Vi kommer också att samla in information om dina köp och preferenser för att kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden.

Användning av dina personuppgifter:

Vi använder dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden och för att kunna kontakta dig med relevant information och erbjudanden. Vi kan också använda dina personuppgifter för att förbättra vår hemsida och för att utföra marknadsföring och statistisk analys.

Delning av dina personuppgifter:

Vi kommer inte att sälja eller på annat sätt dela dina personuppgifter med tredje part utan ditt samtycke. Vi kan dock komma att dela dina personuppgifter med våra samarbetspartners i syfte att erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden.

Säkerhet:

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förlust eller annan oegentlighet.

Dina rättigheter:

Du har rätt att få tillgång till och att rätta till dina personuppgifter när som helst. Du kan också välja att avsluta ditt medlemskap och begära att vi raderar dina personuppgifter.

Ändringar av policy:

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår hemsida.

Kontakta oss:

Om du har några frågor eller oro för vår användning av din personliga information, vänligen kontakta oss för ytterligare information. Kontakta oss här.

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick