DealGuru - Just nu 10991 deals och rabatter

Om oss

Om oss

På DealGuru brinner vi för att hjälpa dig spara pengar genom att samla de bästa erbjudandena, rabatterna och kampanjerna på ett ställe. Vi vet hur tidskrävande och frustrerande det kan vara att leta efter bra deals. Därför har vi skapat en plattform som gör det enkelt och smidigt att hitta de bästa priserna på allt från elektronik och kläder till resor och hushållsartiklar.

Vårt mål

Vårt mål är att göra ditt shoppande smartare och se till att du får mer valuta för dina pengar. Vi strävar efter att ge dig tillgång till exklusiva erbjudanden och att alltid hålla oss uppdaterade med de senaste rabatterna. Genom att använda DealGuru kan du vara säker på att du aldrig missar en bra deal igen.

Vår idé

DealGuru grundades med en enkel idé: att göra det enklare för konsumenter att hitta de bästa erbjudandena. Vi har växt från en liten grupp passionerade shoppare till att bli en av Sveriges ledande plattformar för deals och rabatter. Vårt team arbetar hårt för att säkerställa att varje deal är noggrant utvald och granskad, så att du kan vara säker på att den är aktuell.

Bli en del av vårt community

Gå med i Sveriges största shoppingcommunity och börja spara pengar idag. Genom att bli medlem får du tillgång till exklusiva erbjudanden, personliga rekommendationer och mycket mer.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt nästa fynd!

Hör av dig

Har du frågor eller förslag? Tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller följ oss på sociala medier.

Tack för att du väljer DealGuru – ett smartare sätt att shoppa!

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick