DealGuru - Just nu 9511 deals och rabatter

By popularity score

Amazon

Amazon

593

 deals just nu

Amazon - Världens största marknadsplats 🛍️ Amazon, grundat av Jeff Bezos 1994, startade som en blygsam onlinebokhandel men har sedan dess vuxit...Visa mer

Populärt

1 157 kr Amazon

Amazon, det multinationella teknik- och e-handelsföretaget grundat av Jeff Bezos 1994, har nyligen gjort sin entré på den svenska marknaden. Amazon är världens näst största e-handelsbolag efter Alibaba och har en dominerade ställning på många viktiga marknader som USA och Tyskland för att nämna några exempel. På Amazon hittar man det mesta, från verktyg och leksaker till mode, elektronik film, musik, städprodukter, skönhetsprodukter till mat och skor. Utbudet är enormt så det är tur att de har en bra sökfunktion. På Amazon säljer säljare från hela världen sina produkter och man hittar både internationella som lokala varumärken i utbudet. Många av produkterna skickas från Amazons egna lager vilket innebär snabba leveranser hela vägen fram till dörren. 

En av Amazons mest populära erbjudanden är Amazon Prime, som ger medlemmar flera fördelar. Genom att bli en del av Prime får du till exempel snabb och gratis leverans hem eller till ombud på miljontals utvalda produkter. Vidare har Prime-medlemmar tillgång till Prime Video, en streamingtjänst där du kan se filmer och tv-serier. Där hittar man bland annat The Grand Tour och Clarksons Farm. De blandar egna produktioner, så kallade Amazon Originals, med inköpta serier och filmer. Utbudet är brett och uppskattas av de flesta tittare.

Amazon har tagit svenska e-handelsmarknaden med storm sedan lanseringen i oktober 2020. Företaget har lockat konsumenter med konkurrenskraftiga priser och ett bredare utbud av produkter. Samtidigt har Amazons etablering också orsakat en viss oro bland lokala aktörer som kan uppleva ökad konkurrens.

Trots viss kritik mot Amazon fortsätter företagets popularitet att växa och företaget ser ut att fortsätta dominera den globala e-handelsmarknaden. Med sin starka varumärkesidentitet och stora ekonomiska resurser ser det ut som att Amazon kommer att fortsätta att utmana etablerade aktörer och forma e-handelslandskapet i framtiden.

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.