DealGuru - Just nu 9511 deals och rabatter

By popularity score

Matsmart

Matsmart

137

 deals just nu

Matsmart: Handla smartare, minska matsvinnet Matsmart är en svensk e-handelsplattform som erbjuder konsumenter möjligheten att köpa varor som närmar sig sitt bäst...Visa mer
Japp Dubbel 20-pack

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

159 kr Matsmart
Vegansk Chilimayo

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

20 kr 68 kr -71% Heinz
avatar

DealGuru-teamet Kontrollerad för 3 veckor sedan

20 kr 68 kr -71% Heinz

Endast idag!

14% Matsmart

Matsmart revolutionerar matbranschen genom att erbjuda kunderna en möjlighet att shoppa matvaror till galet låga priser, samtidigt som de minskar matsvinnet och främjar en grönare livsstil. Grundat 2013 av Erik Södergren, Ulf Skagerström och Karl Andersson är Matsmart en av de mest kända e-handelssajterna för matvaror i Sverige med tusentals produkter i hundratals olika kategorier.

Hos Matsmart hittar du allt från barnmat, skafferivaror, färdigmat, snacks och drycker. Många uppskattar Matsmart för dess breda utbud av godis och snacks till bra priser samtidigt som man kan köpa bulkvaror som mjöl, socker och ris till bra priser. Det som gör Matsmart unikt är deras fokus på att erbjuda produkter som annars skulle ha hamnat i soptippen, som överblivna partivaror, förpackningar med nära utgångsdatum och produkter med mindre attraktiva förpackningar. Genom att köpa dessa produkter till förmånliga priser hjälper kunderna till att minska matsvinnet samtidigt som de sparar pengar.

När man handlar på Matsmart.se och räddar mat från att slängas, kan man känna sig både nöjd och stolt över att göra en positiv insats för miljön. Att bidra till att minska matsvinnet och samtidigt spara pengar är en känsla som är svår att beskriva med ord. Det är känslan av att ha gjort en bra deal både för plånboken och vår planet. Dessutom kan man upptäcka nya och spännande matvaror som man kanske inte hade provat annars.

Matsmart har en modern och lättnavigerad sajt som gör det lätt och bekvämt att shoppa. Med deras låga priser på mat och livsmedel kan du vara säker på att hitta de bästa erbjudandena. För de som vill ta ett grönare steg i sin livsstil är Matsmart det självklara valet. Deras fokus på att minska matsvinnet och sälja produkter till förmånliga priser som annars skulle ha kastats, gör det möjligt för kunderna att göra skillnad samtidigt som de handlar till riktigt bra priser. Matsmart är den perfekta sajten för den budgetmedvetne som inte vill göra avkall på kvalitet och som vill bidra till en hållbar framtid. Så varför inte besöka Matsmart och upptäcka de fantastiska erbjudanden som väntar dig där?

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.