DealGuru - Just nu 9511 deals och rabatter
10

Studsmatta inklusive säkerhetsnät - Rusta

2 799 kr 3 499 kr -20% Rusta
Trädgård
Studsmattor
2 799 kr 3 499 kr -20% Rusta
Trädgård
Studsmattor

Perfekt för trädgården!

Upptäck glädjen med studsmatta Adrenalin Advanced 366 cm

Letar du efter ett sätt att kombinera roligt utomhusaktivitet med motion för hela familjen? Då är studsmattan Adrenalin Advanced Ø366 cm det perfekta valet. Denna studsmatta är inte bara en källa till glädje och skratt, utan också designad med säkerhet och hållbarhet i åtanke.

Med en diameter på imponerande 366 cm erbjuder denna studsmatta gott om utrymme för hopp och lek. Den är utrustad med ett förstärkt säkerhetsnät som omger hela hoppområdet, vilket ger en extra trygghet för föräldrar. Säkerhetsnätet är dessutom försett med en toppring som ger nätet extra spänst och håller det sträckt, vilket minskar risken för att någon ska trilla ut.

En av de främsta egenskaperna hos Adrenalin Advanced är dess ben i galvaniserat stål. Denna typ av stål är känd för sin rostbeständighet, vilket innebär att din studsmatta kan stå ute i alla väder utan att förlora sin styrka eller utseende. Dessutom är studsmattan utrustad med 70 galvaniserade fjädrar som ger en optimal studs och hållbarhet.

Hoppduken är tillverkad av slittåligt material som tål många års användning, och kantskyddet är gjort av 25 mm tjock UV-skyddad PVC. Detta skyddar inte bara användarna från fjädrarna utan bidrar också till studsmattans långa livslängd genom att skydda mot solens skadliga strålar.

En unik egenskap hos denna studsmatta är dess patenterade och svetsfria konstruktion som ger extra styrka och hållbarhet. Säkerhetsnätet är dessutom sytt direkt i studsduken, vilket förenklar både upp- och nedmontering samt ger bättre stabilitet till nätet.

Studsmattan Adrenalin Advanced Ø366 cm är mer än bara en leksak, det är en investering i familjens hälsa och välmående. Den erbjuder en rolig och aktiv fritidssysselsättning som passar alla åldrar. Så varför inte ta steget och skapa en plats för skratt och motion i din egen trädgård?🌳

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

19 dagar, 23 timmar, 31 minuter sedan

0
Svara

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.