DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

20

Philips S5885/35 rakapparat

990 kr 1 290 kr -23% Philips
NetOnNet
Rakapparater
990 kr 1 290 kr -23%
Philips
NetOnNet
Rakapparater

Vattentät rakapparat från kända Philips

Philips S5885/35 – en rakapparat för alla behov

Philips S5885/35 är en rakapparat som kombinerar funktionalitet och bekvämlighet. Med 60 minuters trådlös drifttid kan du raka dig utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut mitt i rakningen. Perfekt för både hemma och på resan! ✈️

Våt- och torrakning

Oavsett om du föredrar att raka dig i duschen eller framför spegeln, så klarar Philips S5885/35 båda delarna. Den är vattentålig och kan användas med rakgel eller skum för en extra skonsam rakning. 🚿

45 högpresterande blad

Med sina 45 högpresterande blad får du en nära och effektiv rakning varje gång. Bladen är designade för att hålla länge och ge en jämn rakning utan att irritera huden.

Anpassar sig efter skägget

Philips S5885/35 är utrustad med en smart teknik som anpassar sig efter ditt skäggs tjocklek. Detta innebär att rakapparaten automatiskt justerar sin prestanda för att ge bästa möjliga resultat, oavsett om du har ett tjockt eller tunt skägg.

LED-display

Den inbyggda LED-displayen ger dig all information du behöver på ett överskådligt sätt. Här kan du se batteristatus, rengöringsindikator och mycket mer. Det gör det enkelt att hålla koll på när det är dags att ladda eller rengöra rakapparaten. 🔋 Philips S5885/35 är en pålitlig och mångsidig rakapparat som passar alla behov. Med sina smarta funktioner och användarvänliga design är den ett utmärkt val för den som vill ha en smidig och effektiv rakning.

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

14 dagar, 11 timmar, 29 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick