DealGuru - Just nu 10565 deals och rabatter
20

Justerbar ROCAM fotstöd med fotkuddar

270 kr 399 kr -32% Amazon
Möbler
Kontorstillbehör
270 kr 399 kr -32%
Amazon
Möbler
Kontorstillbehör

Ergonomiskt kontorsfotstöd!

Fotstöd under skrivbord

Letar du efter ett bekvämt och ergonomiskt fotstöd för ditt kontor eller hemmakontor? ROCAM justerbar fotpall är lösningen! Denna fotpall kommer med två valfria fotkuddar som gör att du kan anpassa stödet efter dina behov.

Premium-skumkärna för maximal komfort

Fotpallen är tillverkad av en högkvalitativ skumkärna som ger utmärkt stöd och komfort. Detta innebär att du kan sitta längre perioder utan att känna obehag i fötter eller ben. Perfekt för långa arbetsdagar eller intensiva spelsessioner. 🎮

Halkfri design

Med sin halkfria yta håller sig fotstödet stadigt på plats, vilket minskar risken för olyckor och ger en tryggare användning. Du behöver inte oroa dig för att det ska glida runt på golvet när du justerar din sittposition.

Mångsidig användning

Oavsett om det är på kontoret, hemma, under spelkvällar eller till och med på resor, passar denna fotpall in i alla miljöer. Dess kompakta design gör den lätt att ta med sig vart du än går. ✈️

Enkel justering

Med de två valfria fotkuddarna kan du enkelt justera höjden och vinkeln på fotstödet för att hitta den mest bekväma positionen. Detta hjälper till att förbättra blodcirkulationen och minska trötthet i benen. Gör din arbetsplats mer ergonomisk och bekväm med ROCAM justerbar fotpall. Ett måste för alla som spenderar mycket tid framför datorn!

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

8 dagar, 15 timmar, 22 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick