DealGuru - Just nu 10565 deals och rabatter
33

Max Factor 2000 Calorie Dramatic - Mascara 9 ml

65 kr 112 kr -42% Max Factor
Smink
Skönhet
65 kr 112 kr -42%
Max Factor
Smink
Skönhet

Formulan torkar snabbt och kladdar inte!

Max Factor 2000 Calorie Dramatic - Mascara 9 ml

Letar du efter en mascara som ger dina fransar en dramatisk volym? Då är Ögon 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara från Max Factor något för dig! Denna mascara är en favorit bland många tack vare sin förmåga att ge upp till 300% mer volym till dina fransar.  Leveranskostnad på 49 kr tillkommer.

Fördelar med ögon 2000 calorie dramatic volume mascara

Den unika formulan i denna mascara gör att den inte klumpar sig, vilket ger en jämn och fyllig look. Borsten är designad för att separera varje frans och täcka dem med ett jämnt lager mascara. Detta innebär att du får en intensiv och dramatisk blick utan att behöva oroa dig för klumpar eller spindelben.

Långvarig effekt

En annan fördel med Ögon 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara är dess långvariga effekt. Du kan vara säker på att dina fransar håller sig fylliga och vackra hela dagen, oavsett om du är på jobbet, gymmet eller ute på stan.

Lätt att applicera och ta bort

Denna mascara är också lätt att applicera och ta bort. Du behöver inte gnugga eller använda starka rengöringsmedel för att få bort den, vilket är skonsamt för dina fransar och ögon. Gör dina fransar dramatiska och voluminösa med Ögon 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara från Max Factor. Köp online nu och upplev skillnaden! ❤️

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

8 dagar, 10 timmar, 20 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick