DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

44

Marina Kuddfodral, 50x50 cm | Mio

29 kr 99 kr -71% Mio
Sommarrea
Heminredning
29 kr 99 kr -71%
Mio
Sommarrea
Heminredning

Perfekt för altan eller balkong. Finnes i flera färger. Så fina.

Marina kuddfodral, 50x50 cm – stilren och bekväm

Letar du efter det perfekta sättet att fräscha upp ditt hem? Marina kuddfodral från Mio är ett utmärkt val! Med sina mått på 50x50 cm passar detta kuddfodral perfekt för både soffor och sängar.

100% bomull för maximal komfort

Marina kuddfodral är tillverkat av 100% bomull, vilket innebär att det inte bara ser bra ut utan också känns fantastiskt mjukt mot huden. Bomull är känt för sin andningsförmåga och hållbarhet, vilket gör detta kuddfodral till en långsiktig investering i ditt hems inredning.

Elegant design i vit/beige

Den stilrena färgkombinationen av vitt och beige ger en tidlös elegans som passar in i de flesta inredningsstilar. Oavsett om du har en modern eller klassisk inredning kommer Marina kuddfodral att smälta in perfekt och ge rummet en fräsch touch.

Lätt att underhålla

Tack vare materialvalet är detta kuddfodral enkelt att tvätta och hålla rent. Det kan maskintvättas, vilket sparar tid och ansträngning när det behöver fräschas upp.

Ge ditt hem en snabb makeover med Marina kuddfodral från Mio – den perfekta kombinationen av stil, komfort och funktionalitet! 🛋️✨

Vad tycker du?

avatar
avatar

17 dagar, 8 timmar, 6 minuter sedan

0
Svara

avatar

18 dagar, 2 timmar, 24 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick