DealGuru - Just nu 9510 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

36

Fri entré på Skansen den 25/2 2024

Upplev en härlig dag på Skansen med familjen!

Fri entré på Skansen med Konsumentföreningen

Är du en av många som värderar kulturella upplevelser och historiska utflykter? Då kanske gratisentré på Skansen är precis det du söker! Föreställ dig att strosa runt bland historiska byggnader och exotiska djur utan att behöva tänka på entréavgiften. För dig som är medlem i en konsumentförening och innehar ett Coop-kort, öppnar sig denna möjlighet några utvalda dagar varje år. Kommande dag med fri entré är söndagen den 25/2 2024.

Det spelar ingen roll om du är en historieentusiast, naturälskare eller bara söker efter en trevlig dag med familjen; Skansen erbjuder en mångfacetterad upplevelse för alla åldrar. Det levande museet tar dig tillbaka i tiden och låter dig upptäcka svensk kultur och tradition från olika epoker. 🏠🕌 Djurparken ger dig chansen att se nordiska djur såsom björnar, vargar och älgar i naturnära miljöer. 🐻🦌

Men förmånerna slutar inte vid fri entré. Som Coop-kortsinnehavare får du även rabatt i Skansens butiker året runt. Föreställ dig att hitta unika hantverk och designprodukter vid ditt besök, och dessutom kunna shoppa dem till ett förmånligare pris! Här kan du verkligen hitta något speciellt att ta med hem som minne från din dag på Skansen. 🛍️🎁

Att utforska Skansen utan kostnad är inte bara underhållande utan också ett ekonomiskt smart drag. Du sparar pengar samtidigt som du får njuta av oändliga inspirerande och lärorika stunder. Det är en deal som gynnar både plånboken och själen.

Så glöm inte att hålla utkik efter de dagar då ditt Coop-kort ger dig fritt tillträde till all denna kultur och historia. Markera dagarna i kalendern och förbered dig för att skapa minnesvärda ögonblick, om det så är att fördjupa dig i Sveriges rika förflutna eller bara för att genomföra en avkopplande promenad i en unik miljö. På Skansen väntar upplevelser som berikar både kunskapsbanken och själen.

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

2 månad, 21 dagar, 21 timmar, 10 minuter sedan

0
Svara

avatar

2 månad, 9 dagar, 15 timmar, 36 minuter sedan

0
Svara

avatar

2 månad, 9 dagar, 15 timmar, 14 minuter sedan

0
Svara

avatar

2 månad, 9 dagar, 11 timmar, 9 minuter sedan

0
Svara

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.