DealGuru - Just nu 9510 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

14

Eufycam 3 2st + Homebase 3 - CDON

Eufycam 3 2st + Homebase 3 för 4790 kr!

Upptäck eufycam 3 - Din ultimata säkerhetspartner

Letar du efter en säkerhetslösning som kombinerar modern teknik med användarvänlighet? Då är eufycam 3 med tillhörande Homebase 3 ett utmärkt val. Denna paketlösning inkluderar två stycken 4K trådlösa säkerhetskameror, utrustade med inbyggda solpaneler för en hållbar och bekymmersfri användning. Tack vare den avancerade AI-tekniken för ansiktsigenkänning, erbjuder eufycam 3 inte bara övervakning utan också smart identifiering av personer, vilket höjer din säkerhet till nya nivåer.

Varför välja eufycam 3?

Med sin kristallklara 4K-upplösning fångar eufycam 3 varje detalj i din omgivning, dag som natt. Den inbyggda solpanelen ser till att kameran alltid är laddad och redo att användas, vilket eliminerar behovet av frekventa batteribyten eller irriterande kablar. AI-funktionen för ansiktsigenkänning minskar falsklarm genom att intelligent skilja på kända och okända ansikten, så du får endast notifikationer när det verkligen behövs.

Tillsammans med den nya eufy Homebase 3 får du inte bara en central hubb som enkelt kopplar ihop dina kameror med ditt hemnätverk; du får även möjligheten att expandera lagringsutrymmet betydligt. Detta innebär mer plats för videomaterial och foton, så att du aldrig missar viktiga händelser.

Fördelarna med eufycam 3 och Homebase 3

  • Kristallklar bildkvalitet: Med sin högupplösta 4K-videoinspelning missar du inga detaljer.
  • Solenergidriven: Tack vare de inbyggda solpanelerna är dessa kameror nästan helt underhållsfria 🌞.
  • Smart ansiktsigenkänning: Minska onödiga notifikationer med AI som lär sig vem som är vem 😊.
  • Lagringsexpansion: Med Homebase 3 kan du enkelt utöka lagringskapaciteten för ännu mer inspelat material 📦.
  • Lättanvänd app: Hantera dina inställningar och se livevideor direkt från din smartphone 📱.

eufycam 3 tillsammans med Homebase 3 erbjuder en oslagbar kombination av teknologi, användbarhet och säkerhet. Oavsett om det gäller att hålla ett öga på ditt hem när du inte är där eller bara vill ha extra trygghet på natten, är detta systemet för dig. Uppgradera din hemmasäkerhet idag och sov lugnt vetandes att eufycam vakar över ditt hem.

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

5 dagar, 20 timmar, 26 minuter sedan

0
Svara

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.