DealGuru - Just nu 9510 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

17

Brafab Blixt Loungefåtölj vit

2 877 kr 3 300 kr -13% Nordiska Rum
Brafab
Utemöbler
2 877 kr 3 300 kr -13% Nordiska Rum
Brafab
Utemöbler

Snygg minimalistisk loungefåtölj med fantastisk komfort

Brafab Blixt loungefåtölj vit med dyna i grått - stilren komfort

Med Brafab Blixt loungefåtölj i vit, får du en prefekt kombination av stil och komfort. Fåtöljen är komplett med en snygg grå dyna som även tål att stå ute då vatten rinner igenom tyget och torkar fort. Denna fåtölj är inte bara en riktigt snygg möbel på altanen utan erbjuder också en oöverträffad sittkomfort som gör varje stund avkopplande.

Designad med omsorg och precision, representerar Blixt loungefåtöljen det bästa av skandinavisk design - minimalistisk, funktionell och med en tidlös elegans. Den vita ramen i kombination med den grå dynan skapar en harmonisk balans som lätt integreras i olika inredningsstilar, från det moderna hemmet till den mer traditionella miljön.

  • Estetiskt tilltalande: Den rena vita ramen tillsammans med den grå dynan erbjuder en visuell tillfredsställelse och minimalistisk stil till din uteplats.
  • Skön komfort: Den mjuka och inbjudande dynan garanterar en avkopplande upplevelse, oavsett om du läser en bok, njuter av en kopp kaffe eller bara vill slappna av.
  • Mångsidig design: Passar perfekt i olika rum och miljöer. Använd den i vardagsrummet, på kontoret eller till och med på den skyddade uteplatsen för en touch av skönhet och komfort.
  • Långvarig kvalitet: Dynorna är tillverkade i vattenavvisande olefintyg och med en robust stomme av aluminium är detta en produkt av högsta kvalitet som du kommer att kunna njuta av under många år framöver. 

 

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

21 dagar, 9 timmar, 53 minuter sedan

0
Svara

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.