DealGuru - Just nu 9511 deals och rabatter

By popularity score

Webhallen

Webhallen

79

 deals just nu

Webhallen: Digitala drömmars marknadsplats  När det kommer till teknik och digital underhållning är Webhallen ett av Sveriges mest kända namn. Med ett...Visa mer
Sennheiser HD 660S - Hörlurar

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

2 990 kr 6 490 kr -54% Webhallen
avatar

DealGuru-teamet Uppdaterad för 9 månader sedan

2 990 kr 6 490 kr -54% Webhallen

Webhallen grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets, spel och film.

Idag har Webhallen 17 fysiska butiker utspridda från Malmö till Uppsala, försäljning via e-handel och ca. 300 anställda inom företaget.

Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, som t.ex. datorer, bärbara datorer, tillbehör, gamingprodukter, mobiler, TV, ljud, kringutrustning och mycket mer. 

Webhallen har ett fokus på att erbjuda användarna en enkel och bekväm digital shoppingupplevelse. De har också en konkurrensfördel genom att erbjuda ett brett utbud av produkter och tjänster som är konkurrenskraftiga när det gäller pris, kvalitet och leverans. 

Som kund hos webhallen kan du alltid känna tillit till att de har passion för teknik och spel som gör att dem kan hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.