DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter
38

Utforska mer i sommar med 5 eller 10 hotellnätter till ett fast pris!

Sommarpasset 2024 Strawberry

Den efterlängtade sommaren är snart här! Vi vet att semestern kan vara både kostsam och svår att planera. Kanske har du utspridda semesterdagar, en familj med olika viljor, eller så har du helt enkelt svårt att bestämma dig för vilken drömdestination du ska checka av från din bucket list i sommar? 💛

Sommarpasset 2024 Strawberry precis vad du behöver! Det här unika passet är din biljett till en sommar fylld med minnesvärda ögonblick, utan att du behöver oroa dig för kostnaden för boende.

Sommarpasset ger dig: 5 hotellnätter för 990 kr per natt i ett dubbelrum, eller 10 hotellnätter för 890 kr per natt i ett dubbelrum. Du kan använda ditt sommarpass på fler än 100 hotell hela sommaren.

Sommarpasset ger dig flexibiliteten att utforska flera platser under sommaren utan att behöva oroa dig för varierande hotellpriser. Oavsett om du är sugen på stadsliv, lugna kustsamhällen eller vandring i bergen, ger detta pass dig friheten att upptäcka Sveriges (eller varför inte hela Skandinaviens) pärlor på dina egna villkor.

Att använda Sommarpasset är att investera i sommarens bästa upplevelser. Det är dags att börja drömma om långa sommardagar, solnedgångar vid havet och nya städer att utforska. Gör dig redo att skapa sommarens bästa minnen med Sommarpasset. Ditt nästa äventyr väntar runt hörnet! ☀️

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

3 månad, 2 dagar, 10 timmar, 20 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick