DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

24

Middagspaket från 1990 kr för två!

Njut av en exklusiv middagsupplevelse!

Upplev en oförglömlig kväll med middagspaketet

Är du på jakt efter det perfekta sättet att skämma bort dig själv eller någon du håller kär? Då har du hittat rätt! Med ett exklusivt middagspaket får du uppleva en kväll fylld av smakrika överraskningar, komfortabel vila och en frukost som kickstartar din dag på bästa möjliga vis. För endast 1990 kr för två personer kan ni njuta av en trerättersmiddag som lovar att vara både minnesvärd och utsökt. Efter middagen väntar en mjuk hotellsäng där ni kan landa för en god natts sömn.

Ensam eller tillsammans - paketet anpassat för alla

För dig som reser ensam finns möjligheten att boka detta fantastiska paket från 1390 kr per natt i enkelrum. Oavsett om du vill unna dig själv lite lyx i vardagen eller behöver en paus från vardagens stress, är detta paket designat för att ge dig den ultimata upplevelsen. 🌟

Njut varje helg fram till april 2024

Erbjudandet gäller varje helg, från torsdag till söndag, vilket ger dig flexibiliteten att planera in din perfekta getaway när det passar just dig. Med giltighet fram till den 28 april 2024 har du gott om tid att utnyttja detta fantastiska erbjudande.

Morgonstund har guld i mund

Vad vore en hotellvistelse utan en riklig frukostbuffé? Morgonen efter din övernattning startar du dagen på bästa sätt med ett brett urval av frukostalternativ. Frukosten är inte bara måltiden som ger dig energi för dagen – den är också ett ypperligt tillfälle att drömma dig tillbaka till gårdagens äventyr och planera dagens aktiviteter.

Så oavsett om det är för att fira något speciellt, skapa nya minnen eller bara ta en välbehövd paus från vardagen, är detta middagspaket med trerättersmiddag, övernattning och frukost det ultimata valet. Boka ditt paket idag och se fram emot en upplevelse utöver det vanliga! 🍽️🛏️☕

Vad tycker du?

avatar
avatar

3 månad, 7 dagar, 6 timmar, 40 minuter sedan

0
Svara

avatar

DealGuru-teamet

4 månad, 16 dagar, 10 timmar, 52 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick