DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

16

Julrea hos Strawberry – hotellrum från 799 kr

Boka vinter- och påskupplevelser redan nu! 🛌

Det är äntligen dags för julrea, och nu släpper Strawberry inte mindre än 20 000 hotellrum på över 100 av deras hotell i Norden – priset börjar från bara 799 kr per natt. Detta är en perfekt möjlighet att ta med en vän eller hela familjen för att uppleva den nordiska vintern och påsken i all dess prakt! 😍

Strawberrys hotell är redo att välkomna dig med mjuka, fluffiga sängar och varma, mysiga miljöer. Mellan den 21 december 2023 och 7 april 2024 kan du skapa oförglömliga minnen på ett brett urval av deras hotell.

Oavsett om du planerar en familjeutflykt, en romantisk weekend eller en avkopplande getaway med vänner, är våra hotell den perfekta platsen för att njuta av den magiska vintern. Upplev snöklädda städer, lugna landskap och kanske till och med norrskenet – allt medan du bor bekvämt och stilfullt.

Erbjudandet är giltigt alla helger, från torsdag till måndag, under perioden 21 december 2023 till 7 april 2024, samt alla dagar under jul-, sport- och påsklovet. Men kom ihåg, du behöver boka din vistelse senast den 29 december.

Passa på att boka din vinter- och påskresa nu och försäkra dig om en plats i vinterparadiset! Det här är ett erbjudande du inte vill missa. 🌨️❄️🐣🛌

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

7 månad, 5 dagar, 9 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick