DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

14

Förhandsboka hotellrum på nya Comfort Hotel Helsinki Airport!

Enkelrum för 79 EUR eller dubbelrum för 89 EUR!

Spana in det sprillans nya Comfort Hotel Helsinki Airport – ett färgglatt och avslappnat hotell bara några steg från flygplatsens incheckningslobby. Som en av de första gästerna har du chansen att uppleva detta hotell som erbjuder ett enkelt och bekvämt alternativ före eller efter din flygning.

Oavsett om du har en tidig morgonflygning eller anländer mitt i natten står Comfort Hotel Helsinki Airport redo att göra din reseupplevelse så enkel och bekväm som möjligt. Deras färgstarka rum är utrustade med sköna sängar och fluffiga kuddar för en god natts sömn.

Anländer du sent på kvällen eller måste ge dig av före gryningen? Ingen fara, deras Deli är öppet dygnet runt där du kan köpa snacks och drycker när som helst på dygnet. På morgonen öppnar hotellets frukostbuffé redan kl. 04:00, så om du har tid, sätt dig ner och njut av en fullständig frukost och en färsk kopp kaffe.

Efter en resdag är det skönt att röra på sig så varför inte ta dig till deras gym? Gymmet är öppet 24/7, så du kan träna när det passar dig.

Passa på att förhandsboka enkelrum för 79 EUR eller dubbelrum för 89 EUR. Boka senast den 2 juni!

Priset inkluderar:

  • Boende i vald rumskategori
  • Tillgång till gym
  • Frukostbuffé
  • Moms

Boendeperiod:
1 juni 2024 - 30 november 2024.

Min. 1 natt

Bokningsbara datum:
29 april 2024 - 2 juni 2024.

Erbjudandevillkor:
Min. 1 vuxen, max. 2 vuxna. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum. Observera också att detta erbjudande inte kan kombineras med några andra erbjudanden. Hela beloppet ska betalas vid bokningstillfället. Bokningen kan ändras eller avbokas inom 24 timmar efter bokning genom att kontakta deras kundtjänstavdelning. Därefter kan bokningen dock inte återbetalas.

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

2 månad, 23 dagar, 14 timmar, 27 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick