DealGuru - Just nu 6937 deals och rabatter

By popularity score

Savr

Savr

1

 deal just nu

SAVR - en nyskapande app för sparande SAVR är en innovativ finansiell plattform som riktar in sig på att göra...Visa mer

År 2016 grundades fondrebellen SAVR som utmanar storbankernas affärsmodell - på riktigt.

SAVR erbjuder samma fonder och säkerhet som andra banker, men med en betydande skillnad. De betalar tillbaka all provision till dig som kund, istället för att behålla pengarna själva. På så sätt kan SAVR erbjuda samma fonder till upp till halva avgiften. Lägre fondavgifter innebär att du behåller mer av dina sparpengar istället för att ge dem till banken.

SAVR står på spararnas sida och är på ett uppdrag att förändra branschen genom att förbättra ditt sparande. SAVR förändrar branschen genom att erbjuda en mer rättvis och transparent fondhantering som hjälper dig att spara mer och få mer pengar i slutändan.

Dealguru

Dealguru.se är ett community för dig som älskar bra erbjudanden och deals. Tillsammans hjälper vi varandra att göra bättre deals genom att hitta och dela de bästa erbjudandena genom att dela dem med varandra. Det är helt gratis att vara medlem på Dealguru, så om du vill göra bättre köpbeslut och spara både tid och pengar, bli en Dealguru du också!

Sociala medier

Kontakta oss

Om

Dealguru AB 2023

Scrolla till toppen

Loading...
Loading...
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.