DealGuru - Just nu 10565 deals och rabatter

By popularity score

Lancôme

Lancôme

16

 deals just nu

Lancôme – Fransk elegans möter tidlös skönhet Lancôme, med sitt ursprung i hjärtat av Frankrike, har sedan 1935 stått som...Visa mer
Få gratis prover på Lancôme Rénergie

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Gåva på köpet från Lancôme - KICKS

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

avatar

DealGuru-teamet Uppdaterad för 12 månader sedan

Lancôme är ett franskt kosmetikaföretag som grundades år 1935 av Armand Petitjean. Företaget är känt för att erbjuda högkvalitativa hudvårdsprodukter, makeup och parfymer för både kvinnor och män.

Lancômes sortiment omfattar allt från ansiktskrämer och serum till läppstift och ögonskuggor. Företaget är särskilt känt för sina hudvårdsprodukter, inklusive sina anti-aging-formuleringar och ansiktsmasker. Lancômes produkter säljs i över 130 länder och företaget är en av de mest erkända och respekterade varumärkena inom skönhetsindustrin.

Lancômes fokus ligger på innovation och kvalitet, och företaget är känd för att använda högkvalitativa ingredienser i sina produkter. Företaget har också varit ledande inom forskning och utveckling inom skönhetsindustrin, och lanserar regelbundet nya och förbättrade produkter för att möta kundernas behov.

Lancôme har etablerat sig som en premiumaktör inom skönhetsindustrin och är känt för att erbjuda en lyxig och elegant image. Företaget har också en stark position på marknaden och är känt för att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade varumärkena inom skönhetsindustrin.

Lancôme är också känd för sitt engagemang för hållbarhet och socialt ansvarstagande. Företaget har infört flera initiativ för att minska sin miljöpåverkan och främja social rättvisa.

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick