DealGuru - Just nu 10991 deals och rabatter

By popularity score

Gardiner

Gardiner

12

 deals just nu

DealGurus guide till en vacker fönsterutsikt: Gardiner & Tillbehör  Gardiner är mer än bara ett sätt att skärma av ljuset – de...Visa mer
IKEA - 20% på VIDGA gardinskensystem

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

avatar

DealGuru-teamet Uppdaterad för 11 månader sedan

Bästa pris på Gardiner på Pricerunner just nu

IKEA - VIDGA Gardinskena - 1 spår 140 cm

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

140 kr IKEA
Gardiner & prydnadskuddar från Hemtex

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Välkommen till DealGurus kategorisida för gardiner och gardintillbehör, här hittar du de bästa erbjudandena just nu! Vi vet att gardiner kan vara den perfekta detaljen för att förvandla ditt hem och skapa en stämning av stil och komfort. Och det blir ännu bättre när du kan få dem till ett riktigt bra pris!

Gardiner är inte bara vackra, de erbjuder också funktionella fördelar. De kan hjälpa till att kontrollera ljusinsläppet i rummet och skapa en känsla av privatliv. Välj mellan olika material och stilar som passar din smak och inredning.

Oavsett om du letar efter gardiner till vardagsrummet, sovrummet, köket eller något annat rum, så hittar du bra deals på dem här på DealGuru. Från eleganta och tidlösa gardiner till moderna och trendiga mönster.

För att komplettera dina gardiner hittar du även rabatter på praktiska gardintillbehör. Det kan vara allt från gardinstänger och skenor till gardinkrokar och klämmor. Med rätt tillbehör kan du enkelt hänga upp och justera dina gardiner för att få den perfekta passformen och stilen!

 

Vilka gardiner kan jag ha i ett vardagsrum?

I ett vardagsrum kan du välja gardiner som kompletterar din inredning och skapar en mysig atmosfär. Mörkläggande gardiner ger effektivt skydd mot ljus och ljud, medan lätta och skira gardiner släpper in naturligt ljus och ger en luftig känsla. Vill du slippa insyn så är plisségardiner, persienner och rullgardiner bra alternativ.

Vilken färg på gardiner passar till en beige soffa?

Till en beige soffa kan du välja gardiner i neutrala toner som vitt, grått eller krämigt. För att skapa kontrast kan du även välja mjuka toner som ljusblått eller pastellfärger som komplement till den beige soffan.

Hur långt upp från golvet ska gardiner hänga?

Gardiner brukar hänga några centimeter över golvet för en snygg och elegant look, men det är en personlig preferens. Välj en längd som passar din stil och inredning. Vill du skapa en illusion av ett större rum så kan du välja gardiner som når ända ner till golvet och en bredare gardinstång än fönstret.

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick