DealGuru - Just nu 9511 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

11

Vägglampa Ecolite Libra II Antracit

249 kr 329 kr -24% Bauhaus
Trädgård
Belysning
249 kr 329 kr -24% Bauhaus
Trädgård
Belysning

Lyser både uppåt & neråt

Letar du efter den perfekta belysningen för din fasad? Då kan Vägglampa Ecolite Libra II Antracit från Bauhaus vara precis vad du behöver! Denna eleganta och moderna lampa är inte bara en fröjd för ögat utan erbjuder också praktiska funktioner som lyfter din utomhusmiljö. 

Med sitt dubbla ljusutsläpp, både uppåt och nedåt, skapar lampan en bländfri och behaglig belysning. Detta gör den till ett utmärkt val för placering vid entréer eller garageuppfarter, där ett välkomnande och säkert ljus är av största vikt. Den antracitgrå färgen tillför dessutom en modern touch som smälter in väl i de flesta utomhusmiljöer. 🏡

En av de mest uppskattade egenskaperna hos Vägglampa Ecolite Libra II är dess GU10-sockel. Detta innebär att du har full frihet att välja färgtemperatur och ljusstyrka efter eget behov och önskemål. Oavsett om du föredrar ett varmt, välkomnande ljus eller ett kallare, mer funktionellt ljus, kan du enkelt anpassa din belysning med olika GU10-lampor. 

Installationen är också förenklad tack vare dubbla genomföringar, vilket gör det möjligt att ansluta lampan utan komplikationer. Detta sparar både tid och möda, vilket är särskilt uppskattat när man vill komma igång och njuta av sin nya belysning så snabbt som möjligt.

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

20 dagar, 22 timmar, 57 minuter sedan

0
Svara

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.