DealGuru - Just nu 10565 deals och rabatter
22

TIGI Bed Head Colour Goddess - Conditioner 400 ml

102 kr 198 kr -48% Hårprodukter
102 kr 198 kr -48%
Hårprodukter

Underhåller och vårdar färgat hår!

Conditioner Colour Goddess balsam från TIGI

Är du trött på att din hårfärg snabbt tappar sin glans? Då är Conditioner Colour Goddess balsam från TIGI något för dig! Detta balsam är speciellt framtaget för färgat hår och hjälper till att bevara färgens intensitet och lyster längre. 🌟

Bevarar färgen längre

Med en unik formula som innehåller näringsrika oljor och vitaminer, skyddar detta balsam ditt hår mot färgförlust. Det innebär att du kan njuta av din vackra hårfärg längre utan att behöva färga om det lika ofta. Perfekt för dig som vill spara både tid och pengar!

Ger näring och fukt

Conditioner Colour Goddess balsam är inte bara bra för färgen, det ger också ditt hår den näring och fukt det behöver. Med ingredienser som Pro-vitamin B5 och mandelolja, blir ditt hår mjukt, glansigt och lätt att reda ut. Ingen mer trassel eller torrt hår!

För Premium-medlemmar

Som Premium-medlem får du 10% rabatt på ALLT, inklusive detta fantastiska balsam. Dessutom ingår 1-3 gratisprover med varje beställning, så du kan prova andra produkter från TIGI eller andra märken. Med över 850 top-brands att välja mellan, finns det något för alla.

Slutsats

Conditioner Colour Goddess balsam från TIGI är ett måste för alla med färgat hår. Det bevarar färgen, ger näring och fukt samt gör håret mjukt och glansigt. Leveranskostnad på 49 kr tillkommer. Missa inte chansen att få detta fantastiska balsam till ett ännu bättre pris. Köp nu och ge ditt hår den vård det förtjänar! ❤️

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

8 dagar, 11 timmar, 11 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick