DealGuru - Just nu 10565 deals och rabatter
35

Slangvinda med automatiskt upprullning

Komplett med 20 m ½” trädgårdsslang och sprutmunstycke.

Slangvinda med automatiskt upprullning (P-159024) | Byggmax

Letar du efter en smidig lösning för att hålla trädgårdsslangen i ordning? Då är Slangvinda med automatiskt upprullning från Byggmax ett utmärkt val! 🌿

Denna slangvinda är utrustad med en automatisk upprullningsfunktion som gör det enkelt att dra ut och rulla in slangen utan trassel. Med en längd på 20 meter når du enkelt alla hörn av trädgården, och den robusta konstruktionen säkerställer lång hållbarhet.

En av de stora fördelarna med denna slangvinda är dess väggmonterade design. Den kan roteras 180 grader, vilket ger maximal flexibilitet och gör det lätt att vattna även de mest svåråtkomliga områdena. När du är klar med vattningen rullar slangen automatiskt in sig själv, vilket sparar tid och ansträngning.

Slangvindan är tillverkad av högkvalitativa material som tål både sol och regn, vilket gör den perfekt för utomhusbruk året runt. Dessutom ingår alla nödvändiga monteringsdetaljer, så du kan snabbt och enkelt installera den och komma igång med vattningen.

Med Slangvinda med automatiskt upprullning från Byggmax får du en praktisk och hållbar lösning för din trädgård. Gör vattningen till en enkel och bekväm uppgift med denna smarta slangvinda! 💧

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

8 dagar, 16 timmar, 42 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick