DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

37

In ear-hörlurar i16 TWS

149 kr 699 kr -79% Hörlurar
149 kr 699 kr -79%
Hörlurar

Jätte billiga in ears med bra rabatt!

In ear-hörlurar i16 TWS – trådlös frihet till ett fantastiskt pris

Upptäck den ultimata ljudupplevelsen med In ear-hörlurar i16 TWS! För endast 149.00 kr får du en kombination av stil, komfort och högkvalitativt ljud som är svår att slå. Dessa hörlurar är perfekta för både musikälskare och de som ständigt är på språng.

Trådlös bekvämlighet

Med Bluetooth-teknologi slipper du trassliga sladdar och kan njuta av total rörelsefrihet. Koppla enkelt ihop dina i16 TWS med din smartphone, surfplatta eller dator och upplev smidig anslutning varje gång.

Imponerande ljudkvalitet 🎶

Trots sitt kompakta format levererar i16 TWS en kraftfull ljudupplevelse med djup bas och klara höga toner. Perfekt för att lyssna på din favoritmusik, poddar eller ta emot samtal med kristallklar röstkvalitet.

Ergonomisk design för långvarig komfort

Hörlurarna är utformade för att sitta bekvämt i öronen under långa perioder utan att orsaka obehag. De kommer dessutom med olika storlekar på öronproppar så att du kan hitta den perfekta passformen just för dig.

Lång batteritid 🔋

Med upp till fyra timmars speltid på en enda laddning och ett praktiskt laddningsetui som ger flera extra laddningar, behöver du aldrig oroa dig för att musiken ska tystna mitt under dagen.

Enkel styrning med touchkontroller

Styr musiken, svara på samtal eller aktivera röstassistenten direkt från hörlurarna med intuitiva touchkontroller. Allt detta utan att behöva plocka fram din telefon ur fickan.Missa inte chansen att få tag på dessa fantastiska In ear-hörlurar i16 TWS till det oslagbara priset av endast 149.00 kr! Uppgradera din ljudupplevelse idag.

Vad tycker du?

avatar
avatar

17 dagar, 59 minuter sedan

1
Svara

avatar

17 dagar, 8 timmar, 18 minuter sedan

1
Svara

avatar

16 dagar, 4 timmar, 53 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick