DealGuru - Just nu 10991 deals och rabatter
21

IKEA halva priset på varmrätter på vardagar

50 % rabatt
50 % rabatt

Avslutas 2024-06-28

Avslutas 2024-06-28

Spara 50 % på varmrätter när du shoppar möbler och heminredning

IKEA firar happy days med halva priset på varmrätter på vardagar

På IKEA kan du njuta av mat som inte bara smakar fantastiskt utan också kommer från ansvarsfulla källor. Oavsett om du väljer att äta på IKEA restaurangen, IKEA Bistron eller om du vill laga något hemma med varor från IKEA Swedish Food Market, kan du vara säker på att du får hög kvalitet.

Här kommer ett riktigt bra tips från en av våra medlemmar! IKEA har nämligen halva priset på varmrätter på vardagar mellan 10/6 till 28/6!

Restaurangen

IKEA restaurangen erbjuder en bred meny med något för alla smaker. Här kan du hitta allt från klassiska svenska rätter som köttbullar med lingonsylt till vegetariska och veganska alternativ. Det är ett perfekt ställe för en paus under shoppingrundan, och du kan njuta av en god måltid till ett rimligt pris. 🍽️

Bistron

Om du är på språng och behöver något snabbt och gott, är IKEA Bistron ett utmärkt val. Här kan du hitta populära favoriter som korv med bröd och mjukglass. Det är ett smidigt sätt att stilla hungern utan att behöva spendera mycket tid eller pengar. 🌭🍦

IKEA swedish food market

För den som vill ta med sig lite av IKEA-upplevelsen hem, erbjuder IKEA Swedish Food Market ett brett sortiment av svenska delikatesser. Här kan du hitta allt från sill och knäckebröd till choklad och kaffe. Det är ett utmärkt sätt att förlänga din IKEA-upplevelse och njuta av god mat hemma. 🛒 Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du vara trygg i att maten på IKEA är både god och hållbar. Så nästa gång du besöker IKEA, glöm inte att ta en paus och njuta av deras fantastiska matutbud!

En hemlig rabatt döljer sig här. Logga in eller bli medlem på DealGuru för att låsa upp den!

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

3 dagar, 4 timmar, 6 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick