DealGuru - Just nu 9511 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

13

Hamron tvättborste 110-180 cm

Prisvärd rengöringsborste!

Upptäck den mångsidiga tvättborsten från Hamron

Letar du efter ett effektivt sätt att hålla dina ytor skinande rena? Då är Hamrons teleskopiska tvättborste det perfekta verktyget för dig. Oavsett om det gäller bilen, båten eller husvagnen, erbjuder denna tvättborste en oöverträffad rengöringsförmåga som gör rengöringsprocessen både enklare och roligare. 🚗🚤🏠

Med ett 250 mm brett borsthuvud, är denna tvättborste designad för att täcka stora ytor effektivt, vilket minskar den tid och ansträngning som krävs för att få jobbet gjort. Borsthuvudets storlek kombinerat med de högkvalitativa borststråna säkerställer att även de mest envisa smutspartiklarna avlägsnas utan att skada ytan.

En av de mest uppskattade egenskaperna hos denna tvättborste är dess teleskopiska skaft. Skaftet kan enkelt justeras för att nå de svåråtkomliga områdena, vilket gör att du kan rengöra från topp till tå utan att behöva anstränga dig. Dessutom är skaftet utrustat med mjuka greppytor, vilket garanterar ett fast och bekvämt grepp även under längre användningsperioder.

Tvättborsten har även en snabbkopplingsanslutning för vattenslangen. Detta gör det möjligt att enkelt ansluta och koppla från vattenslangen. Med möjligheten att reglera vattentillförseln direkt på borsten, kan du anpassa vattenflödet efter behov, vilket inte bara är praktiskt utan också bidrar till en mer miljövänlig rengöring!

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

20 dagar, 23 timmar, 17 minuter sedan

0
Svara

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.