DealGuru - Just nu 10565 deals och rabatter
44

Gratis bowling för barn!

Rolig aktivitet för hela familjen!

Barn bowlar gratis

Letar du efter en rolig och kostnadsfri aktivitet för barnen? Då är "Barn Bowlar Gratis" det perfekta valet! Denna kampanj ger barn möjlighet att njuta av bowling utan att det kostar något. Perfekt för familjer som vill ha kul tillsammans utan att spräcka budgeten. 🎳🏆
 
En av de största fördelarna med denna kampanj är att den gör det möjligt för barn att prova på bowling, en sport som både är rolig och utvecklande. Bowling tränar koordination, koncentration och motorik – allt medan man har kul! Detta skapar en härlig gemenskap och ger alla chansen att umgås på ett aktivt sätt. 
 
Barn Bowlar Gratis är ett projekt inspirerat av "Kids Bowl Free" från USA. Hallar som är anslutna till projektet erbjuder barn att spela 2 serier bowling gratis under en viss tidsperiod. Vilken ålder och vilka tider som gäller varierar från hall till hall. Du som förälder kan enkelt registrera dina barn på deras webbplats, sedan skickas kuponger ut med epost en gång i veckan under den aktuella perioden. Barnen tar med sig kupongerna till bowlinghallen och visar upp dem för att få bowla.
 
Kampanjen gäller under specifika tider och dagar, så se till att kolla upp när den är tillgänglig i din lokala bowlinghall. På så sätt kan du planera in en rolig dag för hela familjen utan stress. 🎉
 
Missa inte chansen att ge dina barn en oförglömlig upplevelse samtidigt som ni sparar pengar. Ta del av "Barn Bowlar Gratis" och skapa minnen tillsammans!

Vad tycker du?

avatar
Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick