DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter
34

Få en gratis flaska 1664 Blanc 0,0%

100 % rabatt
100 % rabatt

Få en gratis alkoholfri öl!

Få 100% cashback på 1664 Blanc 0,0% med Rabble

Är du sugen på en alkoholfri öl som både smakar gott och är gratis? Då är Rabble-appen något för dig! Just nu kan du få 100% cashback när du köper en flaska 1664 Blanc 0,0%. Det betyder att du får tillbaka hela beloppet du betalar för ölen. 🍻

Så fungerar det

För att ta del av detta erbjudande behöver du ladda ner Rabble-appen. Den är gratis att ladda ner och använda. Sedan köper du produkten i butik som vanligt och sparar kvittot. Sedan fotograferar du kvittot i appen och får pengarna tillbaka. Det är enkelt och smidigt!
Tänk på att du måste ha kommit upp i minst 50 kr cashback för att kunna göra en utbetalning till ditt bankkonto. Men det går snabbt att få eftersom det är så många bra erbjudanden i Rabbles app!

Vad är 1664 Blanc 0,0%?

1664 Blanc 0,0% är en alkoholfri öl som har en fräsch och fruktig smak med inslag av citrus och koriander. Den är perfekt för dig som vill njuta av en god öl utan alkohol. Dessutom är den ett utmärkt alternativ för alla tillfällen, oavsett om det är en vardagskväll eller en fest.

Fördelar med cashback

Att få 100% cashback innebär att du kan prova nya produkter utan att det kostar dig något. Det är ett bra sätt att upptäcka nya favoriter och samtidigt spara pengar. Med Rabble-appen blir det enkelt att hålla koll på de bästa erbjudandena och få tillbaka pengar på dina köp. 💸

Vad tycker du?

avatar
avatar

22 dagar, 6 timmar, 14 minuter sedan

0
Svara

avatar

DealGuru-teamet

26 dagar, 4 timmar, 50 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick