DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

Tyvärr, det här erbjudandet har löpt ut.

8

D-link DCS-8300LHV2 Trådlös övervakningskamera - IP-kameror

Övervakningskamera till riktigt bra pris

Stilren övervakningskamera med full HD-upplösning

D-link DCS-8300LHV2 är en trådlös övervakningskamera som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin full HD 1080p-upplösning och 30 bildrutor per sekund får du kristallklar bildkvalitet, vilket gör det enkelt att se detaljer även på avstånd. 📸

AI-baserad persondetektering för ökad säkerhet

En av de mest imponerande funktionerna hos D-link DCS-8300LHV2 är dess inbyggda AI-baserade persondetektering. Denna smarta teknik identifierar mänsklig rörelse och skickar varningar endast när det verkligen behövs. Detta minskar antalet falsklarm och ger dig trygghet i att veta när något viktigt händer.

Kostnadsfri molnlagring i ett år

Vid köp av denna kamera ingår ett års kostnadsfri molnlagring, vilket innebär att du kan spara inspelningar utan extra kostnad under det första året. Detta är perfekt för att hålla koll på vad som händer hemma eller på kontoret utan att behöva oroa dig för lagringsutrymme.

Lätt att installera och använda

Installationen av D-link DCS-8300LHV2 är enkel och smidig, tack vare den användarvänliga appen som guidar dig genom varje steg. Kameran ansluts trådlöst till ditt nätverk, så du slipper krångla med kablar. Dessutom kan du enkelt styra kameran via din smartphone eller surfplatta, vilket ger dig full kontroll oavsett var du befinner dig.

Nattseende för dygnet runt-övervakning 🌙

Med inbyggd nattseende-funktion kan D-link DCS-8300LHV2 övervaka även i totalt mörker. Detta gör den idealisk för övervakning dygnet runt, så att du alltid har koll på vad som händer – dag som natt.Sammanfattningsvis erbjuder D-link DCS-8300LHV2 en rad avancerade funktioner som gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha en pålitlig och effektiv övervakningslösning.

Vad tycker du?

avatar
Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick