DealGuru - Just nu 9511 deals och rabatter
14

50% rabatt på glass hos Pressbyrån

50 % rabatt
50 % rabatt

Från den 15 april till den 5 maj!

Halva priset på glass hos Pressbyrån

Är du redo för en svalkande nyhet som kommer att göra din vår ännu sötare? Mellan den 15 april och den 5 maj har Pressbyrån en fantastisk kampanj som ingen glassälskare får missa. Under dessa dagar kan du njuta av din favoritglass till halva priset! 🍦

Med våren i full blom och solen som börjar värma är det den perfekta tiden att unna sig en kall läckerhet. Oavsett om du föredrar klassiska glasspinnar, lyxiga glassbägare eller kanske en fräsch sorbet, har Pressbyrån något för alla smaker. Och till halva priset smakar det ju ännu bättre!

Det här är en gyllene chans att prova nya smaker eller kanske återuppleva barndomens favoriter utan att tömma plånboken. Varför inte passa på att dela en glass i vårsolen med en vän eller familjemedlem? Att dela glädjen gör upplevelsen ännu sötare.

Pressbyrån är känd för sitt breda utbud av glassar från välkända märken. Det betyder att oavsett vad du är sugen på, finns det stora chanser att du hittar just din favorit. Och med halva priset är det ett perfekt tillfälle att utforska och kanske hitta en ny favorit.

Glöm inte att markera datumen 15 april till 5 maj i kalendern. Det är inte varje dag man får chansen att njuta av kvalitetsglass till ett så förmånligt pris. Så ta med familjen, vännerna eller unna dig en stund för dig själv med en utsökt glass i handen. Våren har aldrig smakat så här gott! 🌸

Tips!

Detta är ett tips från en av våra medlemmar i Facebook-gruppen DealGuru Community.

Vad tycker du?

avatar
avatar

DealGuru-teamet

11 dagar, 14 timmar, 59 minuter sedan

0
Svara

Loading
This site uses cookies to improve your experience. By clicking, you agree to our Privacy Policy.