DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter
89

50% rabatt på familjebiljett till LEGOLAND Billund

50 % rabatt
50 % rabatt

Gäller för upp till 5 personer!

Upptäck LEGOLAND Billund – en magisk värld för barnfamiljer

Drömmer du om en familjeutflykt fylld med äventyr och fantasi? LEGOLAND Billund i Danmark är den ultimata destinationen för barnfamiljer denna sommar. Med dess breda utbud av åkattraktioner, interaktiva byggestationer och förtrollande temazoner erbjuder LEGOLAND en unik upplevelse som väcker kreativitet och spänning hos både vuxna och barn. Från den legendariska Drakbergrutschbanan till den spännande LEGO Ninjago World, finns det äventyr bakom varje hörn.

50% rabatt på familjebiljetter till LEGOLAND

Just nu finns ett erbjudande där du får 50% rabatt på familjebiljetter! Ange rabattkoden 110317 när du bokar biljetterna online och upplev LEGOLAND Billund till hälften av priset för upp till fem personer. Detta är en perfekt chans att ge hela familjen en oförglömlig dag till ett oslagbart pris.

Detta erbjudande finns på fysiska brödförpackningar från Kohberg i Danmark.

Så får du rabatten

För att ta del av detta grymma erbjudande, besök bokningssidan hos LEGOLAND och ange rabattkoden 110317. Biljetterna ger tillgång till alla parkens attraktioner förutom Trafikskolan. Barn under 2 år går in gratis, vilket gör besöket ännu mer prisvärt för familjer.

Begränsat antal biljetter

OBS! Det finns ett begränsat antal rabattbiljetter tillgängliga varje dag, så se till att boka din familjebiljett i god tid.

Viktig information!

Enligt villkoren så måste man ha med sig den fysiska kupongen från brödförpackningen till entrén men enligt rapporter så brukar de inte kolla det. Men kan vara bra att ha i åtanke!

Vad tycker du?

avatar
avatar

15 dagar, 7 timmar, 23 minuter sedan

0
Svara

avatar

17 dagar sedan

0
Svara

avatar

27 dagar, 9 timmar, 4 minuter sedan

0
Svara

avatar

DealGuru-teamet

28 dagar, 5 timmar, 58 minuter sedan

0
Svara

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick