DealGuru - Just nu 12725 deals och rabatter

By popularity score

Electrolux

Electrolux

65

 deals just nu

Electrolux: Innovation och kvalitet i hemmets hjärta 💡 Electrolux, ett namn som har blivit synonymt med kvalitet och innovation inom hushållsapparater, har...Visa mer

Bästa pris på Electrolux på Pricerunner just nu

Electrolux Explore 7 blender E7TB12CW

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

699 kr 1 499 kr -53% Electrolux
avatar

DealGuru-teamet Kontrollerad för 2 veckor sedan

699 kr 1 499 kr -53% Electrolux
Electrolux PUREQ9-P skaftdammsugare - Power

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

Bra deal? Rösta här:

Tack för din röst

1 890 kr 2 990 kr -37% Electrolux

Electrolux är ett svenskt multinationellt företag som grundades 1919 av Axel Wenner-Gren. Företaget är specialiserat på tillverkning och försäljning av hushållsapparater och professionell utrustning för kök och tvättstugor.

Electrolux erbjuder en rad olika produkter inom hushållsapparater, såsom kylskåp, frysar, diskmaskiner, ugnar, spisar, tvättmaskiner och torktumlare. Företaget har också en stark närvaro på marknaden för professionell utrustning för kök och tvättstugor, inklusive kommersiella kyl- och frysskåp, diskmaskiner, ugnar, spisar och tvättmaskiner.

Företagets fokus ligger på att tillhandahålla högkvalitativa, innovativa och energieffektiva produkter som bidrar till att förenkla vardagen för konsumenterna och förbättra deras livskvalitet. Electrolux satsar också på att vara en ledande aktör inom hållbarhet och arbetar ständigt med att minska sin miljöpåverkan och främja en cirkulär ekonomi.

Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick