DealGuru - Just nu 10565 deals och rabatter
32

Babytallrik med Sugpropp

99 kr 179 kr -45% Amazon
Tallrikar
Barn
99 kr 179 kr -45%
Amazon
Tallrikar
Barn

Ni som har små barn - passa på! 45% rabatt på den här fina babytallriken!

Perfekt för småbarn och bebisar

MACACA babytallrik är designad speciellt för barn, småbarn och bebisar. Den är utrustad med en sugpropp som gör att tallriken sitter stadigt på bordet. Detta minskar risken för spill och olyckor vid måltiderna, vilket gör den idealisk för både hemma och när ni är ute.

Säker och giftfri

Tallriken är tillverkad av giftfria material, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att ditt barn äter från den. Inga skadliga kemikalier kommer i kontakt med maten, vilket ger en säker matupplevelse varje gång.

Rolig design

Trumpet the plate har en lekfull design som gör måltiderna roligare för ditt barn. Den färgglada och kreativa utformningen kan även hjälpa till att stimulera aptiten hos kräsna småätare. 🍽️

Lätt att rengöra

En annan stor fördel med denna babytallrik är hur enkel den är att rengöra. Den tål maskindisk, vilket sparar tid och energi i vardagen. Dessutom är materialet hållbart och motståndskraftigt mot fläckar.

Praktisk sugpropp

Sugproppen på undersidan av tallriken ser till att den håller sig på plats under hela måltiden. Detta är särskilt användbart när barnet börjar lära sig äta själv, eftersom det minskar risken för spill och kladd. 🍼
 
MACACA babytallrik är en kombination av säkerhet, funktionalitet och lekfull design som gör måltiderna enklare och roligare för både barn och föräldrar.

Vad tycker du?

avatar
Loading
Skapa en deal

Klistra in länken och vi kommer att generera allt innehåll åt dig med ett klick